L’empresa

Bicicarril.com és una agència de viatges líder en el sector del turisme actiu a la província de Girona. Organitzem i comercialitzem un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure en entorns privilegiats a la província de Girona.

L’empresa va néixer amb la popularització de la Vies Verdes entre Olot i Girona (antic Carrilet). La nostra afició al ciclisme i el nostre entusiasme ens ha portat a celebrar més de 25 anys, així com a consolidar el nostre lideratge en l’àmbit de les experiències cicloturístiques per a tots els amants de la bicicleta a la província de Girona. Estem especialitzats en el lloguer de bicicletes, planificació de rutes i packs per a tots els nivells a les comarques de la Garrotxa, la Selva, el Gironès i el Baix Empordà.

A més del lloguer i les rutes en bicicleta, oferim als nostres clients la possibilitat de realitzar altres activitats, com l’hípica, per a completar l’experiència al nostre territori, gràcies a la nostre col·laboració amb Cavalls Mas el Pla . L’experiència d’ambdues empreses expertes en activitats variades de caire esportiu i naturalista, respectuoses amb l’entorn, fan que siguem la millor opció per a gaudir del turisme actiu a Girona.

+25

Anys de turisme actiu

Bicicarril.com fa més de 25 anys que ens dediquem a la pràctica del turisme actiu a les Vies Verdes.

+7

Packs de turisme actiu

Bicicarril.com ofereix més de +7 Packs de Turisme Actiu que inclouen la pràctica del cicloturisme i l’hipisme.

+3

Punts de Venda a les Vies Verdes.

Bicicarril.com està ubicat a Les Planes d’Hostoles, punt clau de les Vies Verdes, que ens permeten dominar a la perfecció tots els racons d’aquesta extraordinària ruta.

+200

Bicicletes de tot tipus (BTT, cicloturisme, eBikes).

Bicicarril.com té una amplia flota de bicicletes a escollir de tots els tipus i mides, per tal de garantir que gaudiu el màxim de l’experiència cicloturística.

Els nostres serveis

Oferim un ampli ventall de Rutes i Packs de turisme actiu: rutes auto-guiades amb serveis de lloguer de bicis, trasllat i transport d’equipatge, assistència durant tot el viatge i passejades amb cavall. 

Les nostres rutes són la millor opció per gaudir de les Vies Verdes (antic Carrilet) en  bicicleta o cavall en un entorn natural dins les comarques de la Garrotxa, la Selva, Gironès i Baix Empordà. Conjuntament amb Cavalls Mas el Pla oferim un dels nostres experiències estrella on combinem rutes amb bicicleta i a cavall.

Reserva les nostres Rutes i Packs de turisme actiu especialitzats en les Vies Verdes o personalitza la teva experiència llogant per dies les nostres bicicletes en el nostre centre de Les Planes d’Hostoles (Cavalls Mas el Pla).