Bicicarril.com forma part de l’empresa ENJOY PYRINEES, S.L amb registre GC-002643 d’agència de viatges.

Com agència de viatges depèn:

Bicicarril.com

Bicicarril va néixer amb la popularització de la via verda entre Olot i Girona. La nostra afició al ciclisme i el nostre entusiasme ens ha portat a celebrar més de 15 anys oferint els nostres serveis a tots els amants de les bicicletes. Empresa líder el sector de bicicletes a la província de Girona.

Som una empresa de cicloturisme. Oferim serveis de lloguer i venta de bicicletes, serveis de suport i disseny de rutes. Disposem d’un ampli ventall de rutes i packs de diferents nivells  ja sigui per famílies, escoles, empreses, grups…

Ens trobareu a Amer entre Olot i Girona. Aquest zona de la via verda ens aporta un ventall molt ampli en quan a rutes en bicicleta i activitats d’oci.

ENJOY PIRINEUS

Gestionem cases rurals i allotjaments turístics. Tècnics conductors de grups al medi natural: senderisme, bicicleta i cavall. Som guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Realitzem tot tipus d’activitats i paquets turístics per tot el territori català.

BIKECATALONIA

Treballem amb diferents tour operadors amb els quals comercialitzem els nostres serveis i diferents paquets cicloturístics a tot Catalunya a nivell mundial.