Ahir Bicicarril va assistir a la sessió de treball convocada pel Consorci del Ter – Brugent que es va fer a Sant Marti de Sacalm per estructurar el turisme dins el pla de diversificació econòmica del nostre territori. Entre els assistents, hi havia representants de Turisme la Selva, Turisme Garrotxa, Patronat Costa Brava Pirineu de Girona, alcaldes i alcaldesses, regidors i empreses de la zona com restauradors, fondes, hotelers, cases de turisme rural, càmpings, empreses d’activitats i creacitus.

Josep Capellà de la consultora DCB va presentar les tendències socials del turisme i el posicionament del Ter-Brugent, i el Director del Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona, Sr. Ramon Ramos, va explicar els serveis del Patronat i les oportunitats de creixement econòmic que s’impulsen pels mercats europeus i internacionals.

Es preveu convocar més sessions de treball amb el sector de la restauració i l’hostaleria. i que es vagin creant paquets turístics amb les potencialitats de l’intercanvi entre empreses, comerç, artesans, productors, i també amb la participació d’entitats esportives, socials i culturals, així com creatius i institucions.

Una bona iniciativa per tal de potenciar la dinamització turiística del nostre territori, a través de potenticar i comercialitzar els productes que s’hi ofereixen des de les empreses.

ChH40VJWYAAGN6nChHagohWkAANzMW