Project Description

Descripció de l’oferta

Vine a descobrir la Vall d’en Bas i la zona volcànica de la Garrotxa d’una manera divertida, saludable i romàntica. Et proposem un cap de setmana actiu en un entorn privilegiat en un hotel situat a pocs kilòmetres de la reserva volcànica de la Garrotxa i just al peu del Puigsacalm (Vall d’en Bas).

Inclou

 • Lloguer de bicicleta per tot el cap de setmana, casc i kit bàsic de reparació
 • Allotjament 2 nits a l’Hotel la Vall d’en Bas en habitació doble
 • Esmorzar buffet
 • 1 Sopar a l’Hotel la Vall d’en Bas amb productes locals.
 • Documentació per fer les rutes en bici
 • Detall de benvinguda

Opcional: Lloguer de bicicleta elèctrica.
Transport de tornada al punt desitjat.

Preu

[toggle title=”320€/parella”].[/toggle]

 

Planning de la ruta:

[toggle title=”DIA 1: RUTA VIA VERDA: DE LA VALL D’EN BAS FINS A AMER“]

Sortida des de la Vall d’en Bas agafant la Via Verda direcció Amer. Recorregut apte per a totes les edats, es troba en molt bon estat, condicionat amb nous ponts, baranes i senyalització.

Aquesta ruta forma part de la Ruta del Carrilet que travessa paratges de gran importància paisatgística, ecològica i cultural. Recorregut sempre seguint  l’antic traçat del tren de via estreta on permet conèixer els recursos naturals de la Zona Volcànica de la Garrotxa, el castell d’Hostoles i arribant fins al nucli d’Amer.

Característiques:

 • Dificultat: Baixa
 • Distància: 20km
 • Desnivell: 1%
 • Durada: 1h 15min

Dinar i sopar lliures.

*Recomanacions per dinar:

– Sant Marçal (Amer)
– La Carpa d’en Bacus (Les Planes d’Hostoles)

 

[/toggle]

[toggle title=”DIA 2: RUTA LA FAGEDA“]

Matí

Ruta apta per a totes les edats i només un petit tram just abans d’arribar a Sant Miquel Sacot presenta una mica de dificultat. A més la zona està totalment senyalitzada i és molt didàctica pels més petits ja que travessa dos volcans i es visita l’àrea de les graderes del Croscat on es pot trobar informació relativa a la creació dels volcans.

Sortida des de l’Hotel de la Vall d’en Bas direcció cap a la Via Verda fins desviar-nos per endinsar-nos als paratges naturals de la Garrotxa. L’itinerari tornar a arribar al mateix punt de sortida.

Característiques:

 • Dificultat: Baixa
 • Distància: 25km

Dinar lliure

[/toggle]

 

[toggle title=”PROPOSTA ALTERNATIVA DIA 2: CAMINADA AL PUIGSACALM“]

Hi ha 3 opcions depenen de la tipologia dels participants:

– Opció 1 (dificultat baixa): Des del Coll de Bracons, ascens cap al Puigsacalm per el Coll de Sant Bartomeu i font Tornadissa fins al Puigsacalm. Durada 5h. Apta per fer-la amb nens/es. Desplaçament fins al punt d’inici en cotxes particulars.

– Opció 2 (dificultat alta): La proposta és pujar al Puigsacalm des de Sant Privat d’en Bas per la Mare de Déu de les Olletes, fins a Santa Magdalena, recular fins a trobar el camí del Puigsacalm. Una vegada a dalt, tornar enrere fins a la pista forestal i baixar a Sant Privat pel camí dels Matxos. Durada 5h. No apte per fer-la amb nens/es.

– Opció 3 (dificultat alta): La proposta és pujar al Puigsacalm des de Joanetes pels ganxos fins a Santa Magdalena, seguir cap el puig dels Llops i finalment arribant al Puigsacalm. Tornada per la Verge de les Olletes i cap a Gontanills i finalment direcció Joanetes de nou. Durada 6h. No apte per fer-la amb nens/es.

[/toggle]

 

 

[button_icon icon=”none” url=”https://bicicarril.com/reservar/” size=”big”]RESERVAR[/button_icon]