Bicicarril.com forma part de l’empresa ENJOY PYRINEES, S.L. amb registre GC-002643 d’agències de viatges.

El GRUP ENJOY neix al 2013 en forma d’agència de viatges, per gestionar les diferents activitats que realitza l’empresa des de fa més de 15 anys (amb el nom comercial de bicicarril.com). Com agència de viatges en depèn:

ENJOY PIRINEUS

Gestió de cases rurals, assessorant i gestionant directament diferents allotjaments rurals a la província de Girona. Tècnics conductors de grups al medi natural: senderisme, bicicleta i a cavall. Som Guies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Realitzem tot tipus d’activitats i paquets turístics per tot el territori català. Bicicleta, esquí, caiac, parapent, globus, trekking… +info

BICICARRIL

Bicicarril.com va néixer amb la popularització de la via verda entre Girona i Olot. La nostra afició al ciclisme i el nostre entusiasme ens ha portat a celebrar més de 15 anys oferint els nostres serveis de suport a tots els amants de la bicicleta.

És una empresa de lloguer, venda i rutes amb bicicletes. Ofereix serveis de suport per als usuaris que realitzen rutes amb BTT, cicloturisme i carretera. Amb un ampli ventall de rutes per a diferents nivells (la familiar i escolar Via Verda, ruta per la fageda d’en Jordà, rutes per etapes pels Pirineus o sortides d’un dia amb grans desnivells). Empresa líder en el sector de bicicletes a la província de Girona.

Bicicarril.com es troba a Amer, just al punt mig de la Via Verda entre Girona i Olot. Aquesta zona de confluència  entre el riu Brugent i el riu Ter ofereix un ampli ventall de rutes amb bicicleta i moltes possibilitats d’ofertes d’oci. En relació amb la bicicleta el tret més característic és la Via Verda provinent d’Olot que ressegueix la vall del Brugent i la del Ter fins a Girona però son moltíssimes les opcions per gaudir de la bicicleta en un entorn privilegiat.

En aquest entorn hi trobem les tres rutes que configuren les principals Vies Verdes de Girona: La Ruta del Ferro i el Carbó (de Ripoll a Sant Joan les Abadesses i Ogassa), la Ruta del Carrilet I (que uneix Olot i Girona) i la Ruta del Carrilet II (que uneix Girona i Sant Feliu de Guíxols).

La posició estratègica de Bicicarril.com permet que des d’Amer realitzi serveis de transport, tant de bicicletes com de persones a qualsevol punt entre Ripoll i Sant Feliu de Guíxols.

BIKECATALONIA

Des del 2011, treballem amb diferents tour operadors amb els quals es comercialitzen diferents paquests cicloturístics a tot Catalunya, donant a conèixer els diferents serveis que oferim relacionats amb el món de la bicicleta a nivell mundial. +info