Bicicarril.com no va poder fallar a aquesta cita tant emotiva amb un nombre de 6 corredorsEl passat dissabte 24 de septembre a Sant Joan les Fonts es va dur a terme la 1a Marxa Cicloturista 100×100 Tondo la qual bicicarril.com no podia fallar-hi.

La jornada va començar amb un minut de silenci molt emotiu en record d’aquesta gran persona enamorada de la bicicleta, seguidament es va donar la sortida comandada per un gran nombre de corredors professionals, entre ells Joaquim “Purito” Rodriguez, Fran Ventoso, Josep Jufré, Roberto Heras, etc. , que no volien fallar a aquesta cita.

Per altre banda, l’equip va realitzar un “paperàs” ! En Jordi, tot i sortir d’una lesió va ser capaç d’estar a l’altura dels millors i durant una bona estona va ser l’home que liderava la cursa i on portava a roda un gran nombre de corredors Professionals i Amateurs de gran nivell.

Els altres corredors, en Jordi l’Albert en Txema i en Xavier van aguantar tots junts al grup dels millors fins que per culpa del temps, vam haver de fer la volta curta de la cursa.

Tot i el mal temps crec que va ser una gran jornada de ciclisme on de ben segur que en Xavi voltava entre tots nosaltres i ens donava força per seguir pedalant.